dinsdag 8 maart 2022


Vandaag heb ik weer gezellig een uitdaging met Ina, onze 2e. En ik mocht deze keer de uitdaging verzinnen. Best wel lastig moet ik zeggen, totdat ik deze stempelset zag van CraftEmotions. 

De uitdaging voor Ina is eenvoudig:
Gebruik deze stempelset

Ook zo benieuwd wat Ina heeft gemaakt?
Ik ga snel op haar blog kijken.

Fijne dag.

 

3 opmerkingen:

  1. Oh jij hebt ook al zo'n leuke kaart gemaakt met dat schattige egeltje. Een leuke uitdaging en jullie zijn beiden geslaagd ;)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe ik mijn man terugkreeg..........DE BESTE MANIER OM TE Winnen en je ex-echtgenoot te krijgen MET DE HULP VAN DR OGUGU KRACHTIGE EN DRINGENDE LIEFDESPELL MET 100% GARANTIE Mijn man heeft me de afgelopen maanden in de steek gelaten nu, en weiger terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net ontmoette, daarvoor heb ik geleden en het was een worsteling, maar ik besluit alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat mijn man en ik kwam weer bij elkaar zoals vroeger, toen ging ik daar online. Ik zag zoveel goede gesprekken over deze spreukgebruiker wiens e-mail solutiontempledrogugu@gmail.com is, dus ik moest contact met hem opnemen en mijn probleem aan hem uitleggen en in slechts 48 uur als hij heeft beloofd, mijn man kwam thuis en zijn gedrag was terug naar de man met wie ik getrouwd was. Ik kan de spreukgieter niet genoeg bedanken voor wat hij voor mij heeft gedaan, ik ben zo dankbaar en ik zal nooit stoppen om zijn naam op internet te publiceren voor het goede werk dat hij voor mij heeft gedaan, nogmaals, zijn e-mail hem direct.. solutiontempledrogugu@ gmail.com of bel/WhatsApp:+2347011196745http://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!
Ik lees ze met veel plezier.
Dank je wel, Anita